Wednesday, 28 August 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA.....







Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^
Nindiaaaa !! Ummi telah terpanggil untuk menyertai segmen GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA...bukan apa, walau usia dah terlebih sudah...heee, kalau badan bertuah mendapat hadiah bolehlah present pada simanja Ummi yang sudah besar panjang...hanya nak give a try.... thanks to Farisha dear... ^^, 

To all beautiful gorgeous ladies and smart looking young men out there.... ^^ 

Puterilah Mayang memetik kembang, 
Delima dimakan tangkai dipegang; 
Marilah sayang adik dan abang, 
Sama meriahkan Giveaway beruang. 

Pantai bercuaca guruh yang bengis, 
Mencurah hujan dekat pengkalan; 
Giveaway Farisha sungguhlah manis, 
Hadiah lumayan meningkat kenalan. 

Buang bantal dan buang gebar, 
Ambil kemeli saya tak minta; 
Beruang buntal dan beruang besar, 
Comel lagi Cik Farisha kita... ^^, 

Kalau si angsa tersenyum sengal, 
Gajah menunggu mengherdik lawan, 
Walau Farisha belum ku kenal,
Berwajah ayu cantik rupawan.

Pesona siang pesona cuaca, 
Bumi terik ditebuk suria; 
Kerana beruang kerana Farisha, 
Kak Ummi tertarik untuk bermesra.. ^^, 


Haaa...comel tak cik puan kita, comel lagi dari bear-bear tuu... ^^,


Haaa tudiaaa haha, walau segmen dah tamat walaupun dah terlambat, Ummi still nak masukkan foto bear yang di'tembikai'kan or tembikai yang di'bear'kan ni buat kenangan untuk adik-adik pembaca yang cute-cute sana tuu, baru dapat dari anak sedara tersayang tuu...... 
special kan,
So creative and yet so impressive...huwaaaa....jangan makan saya naaa....hehehe...
Tak sanggupla den... ^^,



Jom naik Vespa...kita pi rewang-rewang blogwalking....weeeeee, slow-slow   ^^,
Salam manis sekapur sireh...dari Ummi...semoga success buat Farisha dan kepada semua peserta yang join segmen beliau....semoga berjaya....dengan kreativity anda.... ^^,
Harap sudi-sudikanlah, jom kita berpantun di blog berpantun Ummi ya  ^^,



Assalamu'alaikum n luv from
Ummimanje

88 comments:

  1. Terima kasih ummi sebab sudi join :)nantikan pengumuman pemenang pada 10/10/2013 ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimaksih juga dari kakUmmi untuk Farisya kerana singgah ke blog ini ya.. :)

      Delete
  2. gud luck akak :D
    pandainya akak berpantun.. Munirah pantun kanak2 lagi.. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu munirah dear....gud luck to you too....pantun biasa ja...jom kita berpantun... ^^,

      Delete
  3. Balas kunjungan dari segman sama ! ^_^
    Good luck ! :)

    http://jueliana-koreanworld.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih Lee Yana....success for you too dear... ^^,

      Delete
  4. Replies
    1. Terimakasih Arifah....semoga berjaya ya ^^,

      Delete
  5. Replies
    1. Tenkiu sya, succes for you too dear... ^^,

      Delete
  6. terima kasih singgah blog saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Tarmizi...good luck and success is nearby... ^^,

      Delete
  7. waaa...mcm best nih!! gudluck dear ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkui fadwa...good luck to you too dear.. ^^,

      Delete
  8. salam perkenalan..
    semoga berjaya mendapat teddy bear..hehe
    thanks bw kat blog sy:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan buat Ismi juga ya, success and good luck..tq singgah :)

      Delete
  9. balas kunjungan
    good luck
    http://www.iuzira.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ye iu...good luck to you too dear... :)

      Delete
  10. Salam perkenalan salam kemerdekaan from Fiqa dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA . moga success jugak je akak . Balas singgah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam...terimakasih Norsyafiqah... :)

      Delete
  11. Good luck ! Balas singahan akak :)
    P/S: Panda itu cute ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear....success and gud luck to you too...hehe, cute macam kak Ummi.. :)

      Delete
  12. good luck :) singah balik dari blog misha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu Aina dear, good luck to you too.. :)

      Delete
  13. salam perkenalan....terima kasih ye kak sebab sudi singgah blog kecik saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan untuk Airis jugak, tenkiu singgah, gud luck ya... :)

      Delete
  14. balas kunjungan sini.. goodluck juga :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Terima kasih invite kak Umi goodluck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama kasih Aisha... you too :))

      Delete
  16. Singgah dan bw sini. Dari segmen yang sama :D Semoga berjaya ;)
    http://storybegininmyworld.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih Syhera...gud luck to u too.. :)

      Delete
  17. Replies
    1. Tenkiu Dianna.... you too gud luck !.. :)

      Delete
  18. balas kunungan ^_^

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  19. goodluck :) dr GA yg sama..

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  20. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi sebab ada sponsor baru…Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. Tenkiu Artiqa....good luck to you... :)

      Delete
  22. Replies
    1. Thanks n godd luck to you too... :)

      Delete
  23. good luck..
    done follow u..jemput singgah & follow blog sy yer..=)

    http://arifarsyad.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  24. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu, good luck to you n tq singgah blog Kak Ummi... :)

      Delete
  25. nisa singgah follow sini.. good luck!!
    jemput singgah blog usang ni.. ada banyak ga yg ohsem!!!

    http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.h

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq singgah n follow blog Kak Ummi, gud luck to you dear... :)

      Delete
  26. balas kunjungan dari segmen yg sama ...
    done follow back .. good luck ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Nur singgah n follow blog Kak Ummi....gud luck dear... :)

      Delete
  27. kunjungan balas...wah..hebat2, siap berpantun gitu.. :)
    Good Luck

    ReplyDelete
  28. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    &

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    ReplyDelete
  29. dari GA yang sama :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  30. Hi . kita singgah sini . hihi :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  31. membalas kunjungan dr ga yg sama.
    good luck akak.hebat pantun akak.hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasi Cik Ena kerana singgah dan follow blog Kak Ummi, gud luck to you too :)tenkiu..

      Delete
  32. good luck...membalas kunjungan ummi ke blog akak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. You too dear good luck, tq singgah sini... :)

      Delete
  33. assalamualaikum.... alhamdullilah, syukur pada allah yea sbb mmbrikn ruang utk kita smua mneratkan silaturahim sesama muslim mskipn hanya dr bicra di alam maya. Apa2 pun trima kasih yea kak... sudi singgah ke blog MP. Good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Mustika pena ku, syukur kita kerana dapat mengeratkan pertalian ukhuwah di antara kita walau tiada di mata...terimakasih ya singgah ke blog kak Ummi,selamat berjaya.. :)

      Delete
  34. dari GA yg sama. done follow u ..singah sini pulak..jgn lupe komen ea

    http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you singgah n follow blog kak Ummi, semoga success ya.. :)

      Delete
  35. Singgah sini dari segmen yang sama,

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Kalau tak keberatan, joinlah GA nie sekali yea,

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete
  36. hihi..salam kak ummi..sy dtg jenguk blog kak ummi..semoga berjaya ye kak..errr..kalau dpt hadiah kita kongsi yerk..hahaaa

    ReplyDelete
  37. balas kunjungan,,thanks visit mine..

    ReplyDelete
  38. comel je panda tu bawak moto..kiut!
    wah berpantun akak...hmmmm

    pantun 2 kerat jugak la..

    teddy bear comel belajar merangkak,
    gdluck ye kak.

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Yumida, kerana singgah and follow blog kak Ummi, semoga success untuk Yumida ya :)

      Delete
  39. singgah dari segmen yg sama^^

    http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimaksih Nieda, success to you too.... :)

      Delete
  40. tahniah jugak buat akak
    dpt hadiah rajin berblogwalking
    comei teddy bear putih tu...ala2 di salji gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih Yumida dear.....kak Ummi blogwalking nek vespa...maklum dah tua...haha... :)

      Delete
  41. Good luck :D
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete